Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Композиция против гъбички Rivana

  • Продукт на: Rivana Ltd

 Задайте въпрос 

8.70лв.

Добави към кошницата:
Композицията против гъбички Ривана спомага за премахване на гъбични инфекции по пръстите на краката кожата на ръцете и ноктите. Неутрализира неприятната миризма и потта по краката. Действа успокоително, бактерицидно, противовъзпалително, обезболяващо. Гъбичните инфекции се появяват на топли и влажни места най-често между пръстите на краката.
Състав: етерични масла от чаено дърво, лимон, лавандула
Употреба: Вани за крака и ръце: 6,8 капки от композицията „против гъбички“ се капват в леген с топла вода и постовете ръцете или краката вътре- за 10,15 минути.- за борба против гъбички, почистване и дезодориране на краката. За профилактика се прави една вана седмично. С лечебна цел 2-3 вани седмично. Продължителност на процедурата от 10 до 15минути Температурата на водата – около 37 градуса по Целзий. Продуктът има уникални антисептични и дезинфекционни качества, благодарение на маслата от чаено дърво, лавандула и лимон.
Директно нанасяне: накапите 1,2 капки от композицията „против Гъбички“ дирекно върху засегнатата от гъбична инфекция област. Нанасяйте сутрин и вечер.
Масаж: върху кожата на краката и между пръстите втривайте смес от 50мл базово масло /бадем , пшеничен зародиш , жожоба/ с 25 капки от композицията „против гъбички” 1-2 пъти дневно.
Противопоказно за лица с индивидуална непоносимост към етерични масла от чаено дърво, лимон, лавандула
Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено.на място без пряка слънчева светлина. Пазете от деца! Не се приема вътрешно!
Опаковка: стъклено шише 10 мл.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 08 септември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев