Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Масло за суха кожа Ривана

  • Продукт на: Rivana Ltd

 Задайте въпрос 

8.10лв.

Добави към кошницата:
Нормализира и хидратира, спомага за възстановяването на баланса на сухата кожа. Също така се препоръчва при застаряваща кожа като спомага стимулирането на растежа на клетките и забавянето процеса на стареене. Сухата кожа е поради липса на маслено съдържание в организма, което служи овлажняват кожата. Поради липсата на естествени хидратиращи масла, произвеждани от тялото ще трябва да се използва набор от меки и натурални масла.
Състав: Масла от бадем, пшеничен зародиш, гераниум, лавандула и портокал.
Маслото за суха кожа заздравява кожата и я предпазва от изсушаване.
Комбинацията от бадемово масло и масло от пшеничен зародиш подхранва кожата и възстановяват естествения и баланс , а етеричните масла: гераниум, лавандула и портокал, имат неустоим нежен аромат, носещ удоволствие за сетивата.
Бадемовото масло е изключително богато на витамини А и Е, протеини, минерали и мастни киселини. Бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата, като я подмладява и предпазва от изсушаване. Въздейства върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа, намалява възпалението, успокоява раздразнена кожа, забавя появата на бръчки.
Маслото от пшеничен зародиш е едно от най-подхранващите масла за суха и застаряваща кожа. Съдържа витамин Е, предотвратява стареенето, повишава еластичността, гъвкавостта и свежестта на кожата.
Маслото от гераниум балансира, почиства и освежава сухата кожа.
Маслото от лавандула подмладява, обновява, регенерира и балансира сухата кожата.
Маслото от портокал възстановява капризната суха кожа, повишава еластичността, способства регенерацията на кожните клетки.
Начин на употреба:
Нанесете маслото върху чиста кожа с леки масажни движения.
Внимание: Избягвайте контакт с очите! Да се пази далеч от деца! Да не се използва от бременни, кърмачки, деца по-малки от 3 години и хора с индивидуална непоносимост към етерични масла. Не се приема вътрешно!
Съхранение: на тъмно и прохладно място при температура 7- 25°C
Опаковка: 100 мл.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 07 септември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев