Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Бадемово масло РИВАНА 100 мл

  • Продукт на: Rivana Ltd

 Задайте въпрос 

5.30лв.

Добави към кошницата:
100% натурален продукт - без консерванти.
Бадемовото масло може да се използва за козметични и здравни цели. То е богат източник на витамин Е, витамин D, на някои важни минерали като магнезий и калций и други хранителни компоненти. Бадемите имат високо съдържание на мазнини.
Бадемовото масло за кожата
Масло от бадем е едно от най-популярните етерични масла, използвани в ароматерапията. Бадемовото масло е подходяща за всеки тип кожа. Подхранва кожата. Прави я гладка и мека, овлажнява и успокоява кожни раздразнения и възпаления. Забавя стареенето.
Бадемовото масло за косата
Бадемовото масло подхранва косата , добавя блясък. Бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата, като я подмладява и предпазва. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа , намалява възпалението и успокоява раздразнена кожа, забавя появата на бръчки , стимулира производството на колаген и еластин. Предотвратява разтягане на кожата при бременност или отслабване. Предпазва тялото от появата на стрии. Не дразни и не предизвиква алергични реакции. Подходящо е за масаж на тялото. Бързо попива и е лесно за употреба. Бадемовото масло е един от най-мощните природни стимуланти за поникване и заздравяване косъма на косата.
Опаковка: 100мл.

Продуктът е добавен в каталога на събота 01 май, 2010.

Copyright © ЕТ Стефан Баев