Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Спасательный круг интимен гел

  • Продукт на: Alfa Intel Sp./ Dr. Retter EC Polska

 Задайте въпрос 

6.90лв.

 Изчерпано 
Елиминиране на вагинална сухота; дискомфорт и дразнене!
Какво представлява Спасатель интимен гел и кога трябва да се използва?
Поради високата си ефективност и безопасност, той може да се използва при дразнения по време на полов акт; при раздразнения в резултат на ожулвания между краката при жени с наднормено тегло или раздразнения, причинени от плътно прилепнало бельо.
Защо е толкова ефективен?
Специален препарат, предназначен за грижа и регенерация на интимните зони и лигавиците, създаден на базата на пребиотичен комплекс и натурален екстракт от градински чай(салвия) и сладък корен. Гелът интензивно стимулира възстановяването на здрава кожна екосистема, което води до намаляване на множество кожни проблеми, като инфекции, сърбеж, дразнения, неприятни миризми и др. Увеличава комфорта при полов акт при жени с недостатъчна вагинална секреция, а също така улеснява използването на тампони и измерването на базалната температура. Нивото на рН (pH) на гела е близко до нивото на физиологичната реакция на интимните части на тялото и е pH = 5,0, което помага да се намали рискът от гъбични и бактериални инфекции и да се смекчат възпалителните процеси. Продуктът може да се препоръча за овлажняване и повишаване на еластичността на чувствителната кожа на интимните места, има лека консистенция и бързо се абсорбира. Не съдържа ароматни вещества, багрила, алкохол.
Какво е Пребиотик?
Пребиотикът е място за размножаване на полезни микроорганизми. Поради селективната стимулация на растежа в присъствието на пребиотик, се наблюдава значително увеличение на броя на полезните бактерии, като същевременно се намалява броя на патогенните (атипични) лактобацили.
Начин на приложение: малко количество гел се нанася върху интимните части на тялото, които са предразположени към дразнене. Честотата на употреба се определя индивидуално.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към някои от компонентите. Съхранявайте при стайна температура
Опаковка: туба 50 гр. в картонена опаковка. Съхранение: на сухо и хладно място, при температура 2-25 ° С на недостъпно за деца място.
Производител: Dr Retter EC (Полша, Варшава)

Продуктът е добавен в каталога на вторник 10 юни, 2014.

Copyright © ЕТ Стефан Баев