Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Масло за пети Етерика

  • Продукт на: Eterica Ltd

 Задайте въпрос 

4.80лв.

 Изчерпано 

Състав:
Нов 100% натурален продукт. Представлява букет от етерични масла: бял равнец, мента, чаен храст, лавандула, смесени с натурални масла от кокос, кайсиеви ядки, пшенични зародиши и вложени добавки: екстракти от прополис, урея, витамини А, Е, F.
Приложение и показания:
Използва се за възстановяване на грубата, суха и напукана кожа на стъпалата.
Натуралните масла от кокос и кайсиеви ядки възстановяват хидролипидния слой на кожата. Маслото от пшенични зародиши е богато на фитохормони, витамини Е и F, зародишен лецитин, които омекотяват загрубялата кожа и помагат за заглаждане на пукнатините. Етеричните масла от бял равнец, чаен храст и мента действат противовъзпалително, болкоуспокояващо и ранозаздравяващо. Етеричното масло от лавандула възпрепятства лющенето и напукването, има регенериращ и успокояващ ефект. Витамините А, Е, F и прополисът действат подхранващо, заглаждащо и спомагат за образуването на здрав епител.
Начин на употреба:
Маслото се втрива в подсушената кожа, след като е направена вана за крака и е отстранен механично мъртвият рогов слой от петите. Препоръчително е след отстраняване на мъртвите клетки маслото да се втрива ежедневно за постигане на желания ефект.
Продуктът не се препоръчва да се използва от бременни, деца и лица, чувствителни към етеричните масла.

22 мл


Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 03 април, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев