Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Слабителен чай ЦЯРЪ

  • Продукт на: Mercury P&P

 Задайте въпрос 

6.20лв.

Добави към кошницата:
Билките в тази формула подпомагат развитието на редовността, нежното и ефективно облекчение в подкрепа на функцията на храносмилателната система и насърчаване на нормалния процес на детоксикация на организма. Сена е ефективен стимулант лаксатив, който насърчава движението в червата. Традиционно, китайците смятат за важно здравословното храносмилане и отделяне за физическото и психическото благосъстояние. Почти всеки изпитва запек от време на време, което е неприятно и неудобно. Запекът може да бъде описан като по-малко от три чревни дефекации седмично. Обикновено отпадъчния материал е станал компактен и твърд, което прави дефекацията болезнена. Това може да е резултат от различни причини, като липса на физически упражнения, недостатъчно вода или фибри в храната, стрес и напрежение или медицински състояния (напр чревна непроходимост и раздразни черва). В повечето случаи запек е следствие от начина на живот и може да се коригира чрез диета и упражнения. Растителните лаксативи съдържат сена, която е традиционно използвана в продължение на стотици години, поради характерното си слабително действие.
Съдържание: Сена /Fol.Sennae/, мента /Fol.Menthae/, корени глухарче /Rad. Taraxaci/, резене /Fr.Foeniculi/, сладък корен /Rad.Glycyrrhizae/, слез /Fol.Malvae/, липа /Fl.Tiliae/, Витаминен премикс.
Начин на употреба: Залейте 1-2 филтърни пакетчета с 200 мл вряща вода. Запарете 4-5 минути. Подсладете по желание. В зависимост от предразположението на организма, за да имате добър ефект изпивайте сутрин и вечер преди лягане по 1 чаена чаша чай.
Съхранение: На сухо ,при стайна температура.
Опаковка: 30 бр. по 1.5 гр.
Производител: Меркурий П и П АД

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 26 януари, 2012.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев