Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Бамбукова четка за зъби

  • Продукт на: The Himalaya Drug Company

 Задайте въпрос 

3.40лв.

Добави към кошницата:
Тези бамбукови четки за зъби са биоразградими, екологични и не замърсяват околната среда. Технически считан за член на семейството на тревата, бамбукът е най-бързо растящото растение на земята и е в невероятно изобилие. Той се развива с минимално количество вода и без нуждата от вредни пестициди. Бамбукът за тези четки за зъби се отглежда от дребните земеделски производители в Китай.
По време на производството дръжката е термично обработена за карбонизиране на повърхността, което придава качествено покритие и устойчивост на вода и предотвратява развитието на бактерии и плесени при нормална употреба. Влакната са разградими без бисфенол-полимер устойчиви на микробен растеж, за да се гарантира безопасността и дълготрайност, а черните влакна са обработени с въглен Binchotan, който се е използвал от хилядолетия за фино филтриране на водата за пиене, както и за избелване на зъбите. Той е напълно безвреден и за разлика от твърде агресивния водороден пероксид, няма никакво негативно влияние върху зъбния емайл. Действа като абсорбира отлаганията по повърхността на зъба и предотвратява натрупването им в зъбен камък. Опаковката е био-разградима. Четката е с дръжка от MOSO бамбук – единственият, бързо растящ сорт, който не се яде от пандите.
За най-добри резултати, повечето зъболекари препоръчват да се замени четката за зъби на всеки три месеца. Те препоръчват да се изплакне и подсуши четката за зъби след употреба и да се поддържа чиста. Самата четка е с много мек косъм, който много нежно и щадящо да почисти междузъбните пространства, без да нарушава зъбния емайл. Черните влакна са обработени с въглен Binchotan, който пък помага за нежно избелване. Влакната на четките за изтънени при краищата, за да почистват под венците, където се събира плака и остатъци от храна. Умерено меки (Medium Soft) влакна. Без Бисфенол А (BPA).

Продуктът е добавен в каталога на вторник 02 февруари, 2016.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев