Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Билкова паста за зъби Хималая

  • Продукт на: The Himalaya Drug Company

 Задайте въпрос 

6.00лв.

Добави към кошницата:
Аюрведическа зъбна паста-крем "Хималая", (Himalaya Dental Cream)
Аюрведа паста за зъби Хималая дентален крем е предназначена за почистване на зъбите и масаж на венците. Благодарение на уникалния си състав ефективно укрепва венците и намалява тяхното възпаление, премахва кървене, предотвратява зъбобол и освежава дъха. Нежно полира зъбите, почиства ги, като им естествен бял вид. При продължителна употреба избелва зъбния емайл. Тя не съдържа синтетични химикали. Има приятен аромат на мента. Спомага за ликвидиране на бактериите, които причиняват кариеси и други зъбни инфекции, за предотвратяване на образуването на плака. Подтиска възпалението и осигурява облекчение при болезнени възпалителни състояния като периодонтит, дентална абсцес и възпаление на венците. Благоприятства заздравяването на рани в устната кухина и венците. Dental Cream Himalaya Healthcare е изцяло естествена паста за зъби, специално формулирана за стоматологична помощ и хигиена. Нейното антибактериално и антиоксидантно действие, което помага в борбата с микроби и бактерии, отговорни за зъбния кариес, като по този начин предотвратява зъбобол, лош дъх и образуването на плаки. Тя също така спира кървенето на венците, намалява подуването на венците и спомага за циреи и язви. Пастата има свеж, ментов аромат, заздравява и намалява кървенето на венците, намалява риска от разрушаване на зъбите и премахва лошия дъх. Тя съдържа Нийм (Azadirachta indica) - антибактериално действие, Acacia nilotica - антимикробно действие и Toothache Tree– антимикробно действие с добре известни анти-микробни свойства. Съдържа естествен природен флуорид, който предотвратява зъбния кариес и Pomegranate, който има адстрингентни свойства, заздравява венците и ги поддържа в добро здраве.
Показания: Възпаления и възпалителни процеси, пародонтоза,г, тартар - стоматологични плаки, лош дъх на устата.
Основни съставки:. Плевел епископ, Флуорит, ним, нар, индийско дърво, трифала, лъжлив черен пипер, кисела ембелия, кипарис, акация, ароматен айован, индийски кимион и други.
Действието на активните съставки:
Него (Azadirachta Indica, Neem) има антибактериален ефект;
Нарът (Punica granatum) укрепва венците, затваряйки пролуките между венците и зъбите, които обикновено се натрупват хранителни остатъци;
Acacia (Acacia арабика, акациева гума), за да се предотврати кървене на венците.
Флуорошпатът е комбинация от вар с флуор и е естествен източник на флуор, което предотвратява зъбен кариес.
Начин на употреба: Мийте с четка за зъби с Dental Cream два пъти дневно
Опаковка: Паста за зъби 100 грама.

Продуктът е добавен в каталога на събота 19 януари, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев