Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Complete Pharma L- Карнитин Плюс+ (с екстракт от Зелен чай)

  • Продукт на: COMPLETE-PHARMA CO., LTD.

 Задайте въпрос 

23.10лв.

 Изчерпано 
Синергичното действие на активните вещества L-карнитин тартрат + Зеленият чай силно стимулира метаболизма, повече мазнини се използват в производството на енергия, което означава, че подкожната мастна тъкан изгаря много по-бързо. Те предизвикват термогенни ефекти (увеличение на телесната температура) и засилване на ефективността на L-карнитин. Подпомага силата и издържливостта при физическа и психическа умора, за натрупване на мускулна маса, при мускулни травми и болки в мускулите. Допринася за защитата на сърдечно-съдовата система, имунната система. Действа благоприятно на мозъка при стареене, деменция, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, диабетна полиневропатия, нарушения на паметта, при намалена концентрация и способност за учене, при заболявания свързани с черния дроб, възстановяване на чернодробната тъкан, чернодробната функция, проблеми свързани с натрупване на масти в черния дроб, сексуални проблеми, активност на спермстозоидите, размер и брой на сперматозоидите, плодородие на сперматозоидите..
СЪСТАВ: L- Карнитин (L-Carnitine) 166,455 mg; Екстракт от Зелен чай ( Green Tea extract) 40 mg.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 3 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН , ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
L-CARNITINE PLUS СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ: Атлети, хора на диета за намаляване на теглото, пушачи, вегетарианци, хора с безсилие и слаба физическа издръжливост и психическа умора, с недоразвита мускулна маса, при мускулни травми и болки в мускулите, при стареене на мозъка, деменция, болест на Алцхаймер, нарушена памет, концентрацията, способност за учене, за намаляване на вероятността от сърдечен инфаркт, нарушена чернодробна функция, сексуални проблеми (намалена активност на спермата, размера и броя на сперматозоидите, плодородието на сперматозоидите).
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство. Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене. Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка. Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба. Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката.
Опаковка: 60 табл.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 05 април, 2011.

Copyright © ЕТ Стефан Баев