Производители

Партньори

Градинар Варна

ИНХУА СЛИМ КАПС

8.50лв.

 Изчерпано 
хранителна добавка

Капсулите за отслабване "ИНХУА СЛИМ" представляват продукт, получен от лечебни растения :гарциния камбоджия, балсамова круша, листа от лотус, алое, канелено дърво и глог. Специалното при тези капсули е, че те представляват ново поколение високотехнологични продукти, които могат да стимулират метаболизма, като дават възможност да се избегне йо-йо ефекта. Заедно с подходящия хранителен режим и при повишена физическа активност, може да преодолеете този ефект напълно. Ако пълнотата ви е резултат от лошо хранене и нередовни физически упражнения, след употребата на "ИНХУА СЛИМ", в съчетание с подходящ хранителен режим и малко повече движение (ежедневно 30-40 минути ходене пеша напр.), ще забравите за т.нар. йо-йо ефект. Те ефективно прочистват целулита и подобряват състоянието на кожата. Резултатите се постигат без специални условия и гладуване, като водят до по-елегантна фигура и прекрасно чувство за вътрешна лекота.
Състав: Всяка капсула съдържа 300 мг екстракт от лековита круша, алое, индийска ягода, канелено дърво, глог, водна лилия.
Дозировка: Един път дневно, по една до две капсули на прием. Най-добър ефект, ако се приема 30 минути преди хранене.
Да не се превишава дневната доза! Да не се приема по време на бременност, кърмене, от деца под 5 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Продуктът не замества разнообразното хранене.
Начин на съхранение: На сухо и проветриво място.
Този продукт е хранителна добавка създадена на основата на растителни екстракти от Далечния изток.
Технолозите от лабораторията в гр. Цзинду, създали чая за отслабване ИНХУА, успяха да реализират уникална формула ИНХУА Слим капсули, която постига още по-добри резултати за намаляване на теглото.
Производител: Китай
Оторизирано от Япония.
Опаковка: 36 капсули

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 11 февруари, 2010.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев