Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

L-Карнитин със зелен чай Панацея 2001

  • Продукт на: Panacea 2001

 Задайте въпрос 

16.00лв.

 Изчерпано 
L-Carnitine Plus Green Tea е комбинация от L-карнитин и екстракт от листа от зелен чай, съдържащ епигалокатехин галат (EGCG). L-карнитин е съединение, срещащо се естествено в организма и най-вече в мускулите. Една от основните му функции е транспортирането на дълги верижни мастни киселини към клетките. Л-карнитин и зелен чай е антиоксидант, който спомага за загуба на тегло и бързодействащ тонер за тялото и се препоръчва за физически активни хора. Активните вещества в зеления чай са силни стимулатори на метаболизма с термогенен ефект (увеличение на телесната температура) и спомагат за засилване ефективността на L-Carnitine. Благодарение на синергичното действие на двете активни съставки повече мазнини се използват за производството на енергия, което означава, че мастната тъкан изгаря много по-бързо и се стимулира метаболизма. Това спомага за подобряването на общото здраве и и естествено подобрена физика. Подпомага сърцето и намалява риска от сърдечна недостатъчност.
Състав: 100% чист фармацевтичен L-Карнитин, екстракт от зелен чай, сорбитол, натурално идентичен аромат-праскова, консерванти (E202,E211)
Препоръчителна дневна доза: Eдна супена лъжица /20 мл/. Състав в еднократната дневна доза: L-Карнитин: 1000мг, Зелен чай екстракт 200мг.
Начин на приложение: препоръчителната дневна доза се приема преди активен спорт, тежка физическа работа или вечер преди сън.
Внимание: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Опаковка: сироп 400 мл.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 21 юли, 2009.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев