Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Слим екшън формула

  • Продукт на: Maxmedica

 Задайте въпрос 

18.60лв.

Добави към кошницата:
Комплексът Slim Action Formula допринася за постигане на добра телесна форма, подпомага регулирането на телесното тегло, понижаване на холестерола и намаляване на излишните мазнини, подкрепя функциите на щитовидната жлеза и черния дроб като подпомага детоксикацията и стимулира клетъчната регенерация. Притежава мощни антиоксидантни свойства, Слим Екшън формула е продукт, подходящ за прием при почти всички видове наднормено тегло (затлъстяване), тъй като действа на клетъчно ниво. Може да се използва след преболедуване от тежки заболявания, при имобилизация (обездвижване при заседнал начин на живот), при повишен апетит и склонност към напълняване. Използва се и от спортисти при интензивни и продължителни тренировки, както и при работа, свързана с тежък физически труд.
Активни съставки: 1 таблетка съдържа: L-карнитин-160 мг, Инозин 40 мг, Екстракт от горчив портокал 20 мг, Екстракт от червена люта чушка 5 мг, Лиофилизирана смес от 4 щама, пробиотични бактерии - Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium Longum – 30 мг, Аскорбинова киселина 10 мг
Ацетил-Л карнитина поради лесноусвоимата си форма, позволява бързо разграждане на мазнините от депата (подкожна мастна тъкан и вътрешни органи), което повишава енергетичните възможности на организма. Екстрактът от горчив портокал също мобилизира мастните депа и спомага за разграждането на триглицеридите (триацил глицеролите) без да повлиява мускулната маса. Инозинът допринася за подобряването на кислороднотонасищането на хемоглобина и пълното разграждане на въглехидратите в организма и пречи на синтеза на мастните киселини. Пробиотиците спомагат за нормализирането храносмилането и регулират пълноценното усвояване на внесените с храната нутриенти. Те както и инозина имат имуностимулиращо, детоксикиращо и антиоксидантно действие.
Дозировка: По 2 таблетки 2 пъти дневно със 100-150 мл вода. За оптимален ефект се препоръчва прием на продукта три месеца.
Предупреждения: Слим екшън формула е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е противопоказен за диабетици. Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. При поява на нежелани реакции, приложението на продукта трябва да се прекрати. Не се препоръчва употребата на Слим Екшън от деца до 14-годишна възраст, бременни жени и кърмачки. Подходящ за: Възрастни и деца над 14 години.
Съхранение: На сухо и защитено от пряка слънчева светлина място,при температура под 25°С. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.
Опаковка: 40 таблетки

Продуктът е добавен в каталога на неделя 14 октомври, 2007.

Copyright © ЕТ Стефан Баев