Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Аква Слим Др. Грийн

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

16.00лв.

 Изчерпано 
Аква Слим спомага за освобождаване от излишните течности, токсични отпадни вещества и мазнини. Продукгът спомага за баланс на телесните течности и килограмите и е подходящ при отслабване, при задържане на течности, тежест в краката,отоци, целулит и др.
Състав на Aqua Slim Dr. Green: Глухарче- помага за изчистване на черния дроб от токсини и ускорява разграждането на мазнините. Има благоприятен ефект и върху бъбреците. Листата на глухарчето действат като отличен диуретик и спомагат за прочистване на бъбреците. Освен това глухарчето съдържа калий, който подпомага натриевия баланс в организма и дренажа на течности.
Полски хвощ- има прочистващи, противовъзпалителни, диуретични и тонизиращи свойства. Използва се при камъни в бъбреците, за детоксикация. Подобрява водно-собевия баланс. Премахва отоците. Съдържа силиций, който е важен за детоксикацията но организма, растежа на косата, здравината на костите и зъбите.
Листа от Бреза- традиционно средство в народната медицина за поддържана на баланса на течности в организма. Прочиства бъбреците. Помага при цистит и други възпалителни заболявания на уринарния тракт. Има силно диуретично действие. Премахва отоци и излишните течности в организма.
Бета-ситостерол- фитостеролите са растителни мазнини, които имат значение за обмяната на мазнините в организма. Нормализират холестерола. Имат противовъзпалително действие. Спомага за намаляване на излишните мазнини.
Дозировка: 1 капсула сутрин с чаша вода.
Не забравяйте да приемате достатъчно количество течности през деня. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Опаковка: 30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 05 април, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев