Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Хепислим на Фортекс Нутрасютикалс

  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

 Задайте въпрос 

17.70лв.

 Изчерпано 
HappySlim спрей е иновативна комбинация от 5-HTP (5-хидрокситриптофан) и хром.
Помощни вещества: вода, влагозадържащ агент глицерин, натурални подсладители стевиол гликозиди и еритритол, консервант калиев сорбат, регулатор на киселинността лимонена киселина, антиоксидант натриев глюконат, ароматизант малина, оцветител карамел
Хром подпомага нормалния метаболизъм на хранителните съставки като улеснява действието на инсулина в организма. Съдейства за поддържане на нормални концентрации на кръвната захар като подобрява усвояването на глюкозата в клетките и за намаляването на излишното влечение към сладки храни. Оказва благоприятно въздействие за изгарянето на мазнините, поддържането на нормално тегло, изграждането на мускулна маса и производството на енергия. 5-HTP (5-хидрокситриптофан) съдейства за синтеза и повишаване на нивата на хормона серотонин, наричан „хормон на щастието“. По-високите нива на серотонин в организма спомагат за естественото контролиране на чувството на глад и за повдигане на настроението.
Съставки в 2 ml (20 впръсквания): 5-HTP - 18,9 mg; Хром (хром пиколинат) - 24,8 μg. Други съставки: вода, натурални подсладители (гликозиди, стевиол и еритритол), влагозадържащ агент (глицерин), консервант (калиев сорбат), антиоксидант (натриев глюконат), ароматизант (малина), регулатор на киселинността (лимонена киселина), оцветител (карамел).
Дозировка и начин на приложение: За деца над 14 години и възрастни - 4 пъти дневно по 5 впръсквания в устата (4 x 0,5 ml). Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект.
Внимание! ХЕПИСЛИМ спрей е течна хранителна добавка с натурални подсладители. Не е заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Не от останалите помощни вещества.
Опаковка: спрей 30мл.

Продуктът е добавен в каталога на петък 06 октомври, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев