Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

L-карнитин малинови кетони Панацея 2001

  • Продукт на: Panacea 2001

 Задайте въпрос 

22.70лв.

 Изчерпано 
L-Carnitine е естествено срещаща се аминокиселина, която играе жизнено важна роля в метаболизма на мазнините. Тя действа като превозвач на дълговерижните мастни киселини в митохондриите, метаболитната пещ на клетката. Установено е, че за поддържане на добро здраве и енергия е необходимо адекватно предлагане на L-карнитин. L-карнитин помага при освобождаването на енергия от телесните мазнини.
Малиновият кетон е кетон уникален за малината. Малините съдържат много биоактивни съставки, полезни за здравето, които имат потенциал да подкрепят намаляването на телесните мазнини чрез увеличаване на норепинефрин-индуцирана липолиза. Изследвания показват, че с повишаване на липолизата може да се стигне до увеличаване на термогенезата и окисляването на мазнините в тялото и превръщането им в енергия при активен спорт и физическа работа до по - пълно изгаряне на мастните киселини.
Състав: Л-карнитин, малинови кетони, пречистена вода, влагозадържащ агент - глицерин, оцветител - антоциани (Е163), натурално идентичен аромат - малина, консерванти - натриев бензоат (Е211), калиев сорбат (Е202). Не съдържа захар.
Начин на приложение: Препоръчителна дневна доза: 20 ml (2 супени лъжици). Приемайте препоръчителната дневна доза от 20 ml преди активен спорт или физическа работа.
Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза! Не използвайте като заместител на разнообразното и балансирано хранене!
Съхранение: Съхранявайте в оригиналната опаковка при температура под 25 ºС на място недостъпно за деца! Период на използване, след първоначално отваряне на опаковката - 1 месец.
Опаковка: сироп 400 мл. (20 дози)

Продуктът е добавен в каталога на петък 15 април, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев