Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Liquid For Fit / Ликуид Фор Фит сироп при наднормено тегло

  • Продукт на: Herbamedica

 Задайте въпрос 

26.00лв.

Добави към кошницата:
Liquid For Fit сироп е подходящ при затлъстяване, целулит, наднормено тегло. Съдържа две групи съставки с различно действие. Първата група са растителни екстракти, които притежават диуретични и пречистващи детоксикиращи свойства, а втората група е формирана от растителни екстракти и минерали, способстващи за редуциране на телесните мазнини, като се запазва мускулната маса. Благодарение на своята оригинална формула, Liquid For Fit е мощен инструмент за борба с наднормените килограми.
Liquid For Fit има целенасочено и комплексно въздействие върху причините за метаболитен дисбаланс, водещи до токсични задръжки и наднормено тегло.
Забавеният метаболизъм и нарушеният физиологичен баланс на основните органи, грижещи се за детоксикацията на организма, са сериозна предпоставка за поява на наднормено тегло. Детоксикиращият и стимулиращ ефект на Liquid for Fit благоприятства кръвообращението и обмяната на веществата, има диуретично и очистително действие, което, в съчетание с правилно и разнообразно хранене и физическа активност, ще бъде Ваш добър помощник в трайното и здравословно отслабване.
Противопоказания: При непоносимост към някоя от съставките и при тежка бъбречна или чернодробна недостатъчност. Да не се приема при бременност и кърмене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Съдържание в 15ml: Екстракт от плод на Гарциния камбоджа - 560 mg (съдържа хидроксилимонена киселина - HCA) - (280 mg); Течен екстракт от листа на артишок - 0,3 ml; Течен екстракт от стъбла на полски хвощ - 0,3 ml; Течен екстракт от листа на болдо - 0,3 ml; Течен екстракт от царевична свила - 0,3 ml; Течен екстракт от листа на розмарин - 0,2 ml; Течен екстракт от листа на червена лоза - 0,1 ml; Екстракт от колеус форсколии - 56 mg (10 % форсколин) - (5.6 mg); Хром - 30 μg (75% NRV*)
Препоръчителен дневен прием: Разтворете 15 мл. от съдържанието в литър и половина вода и изпийте течността в рамките на деня. Този начин на приемане на продукта Ви гарантира, че ще поемете минималното количество вода за деня (пиенето на вода не води до задържане на течности, образуване на целулит и не нарушава работата на черния дроб и бъбреците) и ще приемате активните вещества на малки порции през целия ден.
Продължителност на приема: До постигане на желаното телесно тегло.
250мл

Продуктът е добавен в каталога на сряда 30 март, 2016.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев