Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Рувенор Форте капсули 30 + 20

  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

 Задайте въпрос 

Рувенор Форте е комбинация от 4 съставки - див конски кестен, диосмин, рускус и рутин. Той оказва благоприятно влияние на функционирането на венозната система и усещането за леки крака. Подпомага укрепването и тонизирането на вените, венозните стени и капилярите.
Диосмин /Diosmin/ е биофлавоноид с растителен произход, получаван от цитрусовите плодове. Подпомага естествения механизъм на защита от разграждане на еластин и колаген, които са важен структурен елемент с определена концентрация в нормалните венозни съдове. Модулира имунните фактори, което подпомага естествения процес на функциониране на венозните съдове.
Див (конски) кестен /Aesculus Hippocastanum/ допринася за нормалното функциониране на кръвоносните съдове. Съдържа есцин, който притежава венотонизиращи качества и подпомага нормалната контракция на венозните съдове.
Екстрактът от рускус (бодлив залист Ruscus aculeatus) е стандартизиран спрямо съдържанието на сапонини, които са изградени от рускогенин и неорускогенин. Екстрактът въздейства върху адренорецепторите, намиращи се в гладката мускулатура на венозната стена и подпомага нормалния процес на свиване на венозния съд.
Рутин /Rutin/ е биофлавоноид, който подпомага поддържането на нормална здравина, пропускливост и еластичност на кръвоносните съдове, както и задържането на окислението на адреналин и по този начин да поддържа нормалната здравина на кръвоносните съдове.
Начин на употреба: По 1 капсула два пъти дневно след хранене.
Състав на две желатинови капсули препоръчителен дневен прием: Рутин /Rutin/ - 100 mg; Диосмин /Diosmin/ 90% - 400 mg; Eкстракт от плодове на див (конски) кестен /Aesculus Hippocastanum/ - 150 mg; Eкстракт от листа на рускус (бодлив залист) /Ruscus aculeatus/ - 150 mg; Aнтислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.
Опаковка: 30 капсули
Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД

Продуктът е добавен в каталога на вторник 31 май, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев