Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Лецивит Фитофарма

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

11.40лв.

Добави към кошницата:
Витамин А подпомага нормалната дейност на имунната система, функцията на зрението и благоприятства състоянието на кожата и лигавиците. Наличието му е необходимо за правилното формиране на костите и зъбите, за поддържането на нормалното състояние на кожата и лигавиците, съхранение на мастите, за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и половите жлези, сърдечно-съдовата система. Витамин Е се представлява от група съединения – токофероли (алфа, бета, гама и делта). Токоферолите са антиоксиданти и участват в свързването на свободните радикали, допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес. По този начин се забавя стареенето на клетките. Продуктът се прилага като помощно средство към хранителния режим. Съдържа Витамин А, Витамин Е, слънчогледово масло.
Начин на прием: По 1 капсула дневно по време на хранене.
Съдържание в 1 софтгел капсула: Витамин А 1500 gμ RE като ретинил палмитат/, витамин Е 70 mg α -ТЕ/ като d, l-алфа - токоферил ацетат/, слънчогледово масло и желатин.
Внимание: Хранителна добавка! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Опаковка: 60 капсули

Продуктът е добавен в каталога на вторник 24 март, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев