Производители

Партньори

Градинар Варна

Геритамин х 20 бр

5.70лв.

 Изчерпано 
В Геритамин се съдържат двата мастноразтворими витамина А и Е. Благоприятен е за укрепване на имунната система и при кожни нарушения, акне, псориазис, рани и изгаряния, остеопороза, остеоартрит, очни смущения като нощна слепота, ксерофталмия („сухо око"), катаракт. Витамин А участва в изграждането и растежа на костите и зъбите. Подпомага възстановяването на лигавиците при възпалителни дихателни, урогенитални и чревни заболявания. Витамин Е действа като “антиоксидант” - предотвратява окислителното увреждане на биологичните мембрани и други важни съставки на клетките; участва при неутрализиране на вредните т.н. “свободни радикали” в организма.
Съдържание на 1 мека капсула Geritamin: Витамин А (Ретинил палмитат)-1 500 ?g RE /5000 IU/; Витамин Е ?-ТЕ (DL-алфа Токоферил ацетат)-67 mg /100 IU/. Пълнител: соево масло, желатин.
Прием: При възрастни по 1-2 капсули дневно. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Препоръчителен курс на прием: 2-3 месеца. Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Опаковка: 20 капсули
Производител: Балканфарма - Дупница АД

Продуктът е добавен в каталога на събота 10 юни, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев