Производители

Партньори

Градинар Варна

Вартнер, лосион против гъбички по ноктите

14.80лв.

 Изчерпано 
Лосионът против гъбички по ноктите Wartner Nail Fungus благоприятства възстановяването на нокътя, чрез овлажняващите и подхранващите свойства на основните си съставки и спомага за предотвратяване на по-нататъшното разпространение като създава неблагоприятна среда за гъбичките. Предназначен е за третиране на ноктите както на краката, така и на ръцете. Този продукт се препоръчва на хора, които често са изложени на микозна среда (чести посещения на басейни, спортни зали, сауни и др.).
Съдържа D-пантенол и глицерин, които благоприятстват укрепването и възстановяването на нокътя. В резултат нокътната повърхност добива видимо по-здрав вид, сухотата намалява и ноктите стават податливи на оформяне и рязане.
Активни съставки: Вода, Натриев бикарбонат,глицерин, натриев Dihydroxycetyl фосфат, Cyclomethicone, Cyclomethicone, Dimethiconol, D-пантенол,алкохол denat, водороден пероксид, CI77820,C.I.77400, млечна киселина.
Начин на употреба: Преди употреба измийте внимателно областта, която ще бъде третирана. Без сапун. Разклатете добре шишенцето. Нанесете върху засегнатата област и оставете да изсъхне. Повторете 2 пъти. Прилагайте 2 пъти на ден. Една опаковка е достатъчна за 400 приложения.
Предупреждения: Само за външно приложение. Не използвайте върху открити рани. За употреба само от възрастни.
Съдържание: 4 ml
Производител: Omega Pharma Ltd.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 07 ноември, 2007.

Copyright © ЕТ Стефан Баев