Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Активен масажен гел от чаено дърво Абофарма

  • Продукт на: ABO Pharma

3.70лв.

 Изчерпано 
Активният гел съдържа масло от австралийско чаено дърво и е подходящ за цялото тяло при чувствителна и суха кожа. Натуралното масло от чаено дърво има силно противовъзпалително и антисептично действие пригъбички, бактерии и вируси. Повишава имунната система и подпомага организма при справянето с акне, различни кожни раздразнения и обриви по кожата.
Начин на употреба: Нанасяйте гела за тяло два-три пъти на ден с леки масажни движения. Измийте ръцете след употреба. Попива бързо без да оставя следи. Продуктът е подходящ за интензивен масаж на кожата(с отмиване) на цялото тяло(гръб, врат, ръце, крака, стъпала). Овлажнява, омекотява, подобрява локалното кръвообращение и еластичността на кожата.
Състав: вазелин, слънчогледово масло, ceteareth-20, глицерил стеарат, глицерин, вода, триетаноламин, масло от чаено дърво, бензилов алкохол, алкохол, стеаринова киселина, БХТ, етилизотиазолинон, пропилен гликол.
Внимание! Да се пази на места, недостъпни за деца. Да се пази от контакт с лигавиците и очите. При контакт измийте обилно с вода. Гелът е предназначен само за външна употреба! Не трябва да се използва при кърмачета и малки деца.
Опаковка: 150 ml
Производител: Произведено от Crevil Cosmetics GmbH за ABOPHARMA

Продуктът е добавен в каталога на сряда 04 юни, 2014.

Copyright © ЕТ Стефан Баев