Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Себомакс лосион

  • Продукт на: Biotrade BG Ltd.

 Задайте въпрос 

22.60лв.

Добави към кошницата:
Предназначен за поддържане и контрол на сърбежа, зачервяването, разраняването и натрупването на пърхут в окосмената част на главата. Съдържа селенов сулфид, който е с изразен антисебореен ефект и унищожава Malassezia furfur, причинител на това състояние. Съдържа и салицилова киселина, която способства за бързото изчистване на пърхут. Себомакс е лосион, който се употребява след измиване на косата. Втрива се в корените, оставя се 5-10 минути да подейства и след това се изплаква обилно с вода. Биотрейд Себомакс лосион спомага за премахване на сърбежа, зачервяването, разраняването и натрупването на пърхот в окосмената част на главата.Той премахва ефективно пърхота и елиминира неговия причинител - Malassezia furfur. Себомакс лосион съдържа селенов сулфид, който е с изразен антисебореен ефект и салицилова киселина, която способства за бързото изчистване на пърхота. Тази двойна комбинация от активни съставки е изключително ефективна при дълготрайна употреба, без да води до привикване и намаляване на действието. Себомакс е лосион против пърхот за чувствителен скалп, за всеки тип коса.
Активни съставки: селенов сулфид 1%, салицилова киселина
Начин на употреба: Себомакс е лосион, който се употребява след измиване на косата. Втрива се в корените, оставя се 5-10 минути да подейства и след това се изплаква обилно с вода.
При употребата на Себомакс лосион сваляйте всички сребърни бижута, тъй като те потъмняват от контакта със селеновия сулфид!
100 ml

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 22 януари, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев