Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Прополин екстракт

  • Продукт на: ET Peych

 Задайте въпрос 

9.20лв.

Добави към кошницата:
СЬСТАВ: Алкохол, Пропопис, Ванилин
ДЕЙСТВИЕ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Прополисът е използван от много векове в народната медицина поради неговия противовъзпалителен, обезболяващ, антибактериален и капиляроукрепващ ефект при вьзпалечие на венците, сливиците, гърлото, гастрит, язва. колит и като антиоксидант с обшоукрепващо действие. В Прополин чрез специална технология е постигнато пълно отстраняване на примесите в натуралния прополис, като са запазени биофлавоноидите, етеричните масла и витамините от растителен и пчелен произход. Богатството на биологично активни вещества в екстракта благоприятства възстановяването на кожата. лигавиците и организма като цяло ог вредните въздействия на доената среда.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Вътрешно 3 пъти дневно на гладно от 20 до 30 капки в 50 мл течности - вода. чай или върху бучка захар , мед. Възху обичайно използваната паста за зъби се поставят 1-2 капки Прополин за по-надеждна хигиена на зъбите и устната кухина. За туширане на венците, афти и малки ранили се използва памучен тампон, напоен с Прополин. За гаргара, промивки на интимните части на тялото и компреси да се разтворят 10-40 капки в 100 прохладена отвара от лайка.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се употребява от хора със сврьхчувствителност към полени и пчелни продукти. Да не се прилага върху очите.
НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ: Оток и зачервяване на лигавиците при хора склонни към алергични реакции.
СЪХРАНЕНИЕ: При умерена стайна температура. Да се пази от открит огън! Да се съхранява на места не¬достъпни за деца!
ОПАКОВКА: флакони по 20 м1

Продуктът е добавен в каталога на сряда 25 ноември, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев