Производители

Партньори

Градинар Варна

Ремостабил

13.60лв.

 Изчерпано 
Remostabil е хранителна добавка на основата на триптофан, растителни екстракти, магнезий и есенциални аминокиселини. Триптофанът е есенциална аминокиселина, участваща в синтеза на серотонин, който има значение за поддържане на настроението, намаляване на тревожността и продукцията на мелатонин. Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система, за намаляване на умората, изтощението и умствената отпадналост. Глогът регулира сърдечната активност и се използва за поддържане на добрия сън, за намаляване на напрежението, безпокойствието и раздразнителността. Ешолцията спомага за естественото справяне със стреса, вследствие на напрегнатия начин на живот; допринася за оптимална релаксация и подобрява качеството на естествения сън. Маточината и пасифлората улесняват заспиването, спомагат за справяне с умственото напрежение и подпомагат релаксацията. Ремостабил се препоръчва за баланс на нервната система и спокойствие при разстройства на съня, състояния като тревожност, изразена в сърдечна свръхвъзбудимост, сърцебиене, умора, и храносмилането, раздразнителност.
Състав за една капсула: Триптофан - 100 мг, Глог екстракт 10 мг, Екстракт от маточина 80 мг, Магнезий 69,6 мг, Ешолция екстракт 40 мг, Пасифлора екстракт 20 мг.
Указания за употреба: Възрастни: Вземайте по 1 капсула дневно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза за ежедневна употреба. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Хранителната добавка не замества разнообразното и балансирано хранене. Тя трябва да бъде консумирана като част от здравословния начин на живот. Не използвайте след датата на годност, обозначена на кутията.
Съхранение: Да се съхранява при температура до 25 градуса по Целзий. Да се пази от досег на малки деца.
Разфасовка: 30 капсули.
Производител: IRATI International, Франция

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 05 януари, 2012.

Copyright © ЕТ Стефан Баев