Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Чай Дъх- Грика

  • Продукт на: GRYKOPOL - Poland

 Задайте въпрос 

18.00лв.

Добави към кошницата:
Билките, съдържащи се в чая Oddech Gryka помогат за облекчаване на напрежението и емоционална възбуда и имат благоприятен ефект върху настроението, като успокояват ума и по този начин поддържат желаното качество на съня. Маточината помага да заспите, отпуска и помага на дихателната система. Ментата и дребнослистната липа имат релаксиращи свойства и оказват положително въздействие върху здравето на дихателната система. Жълтият кантарион се отразява благоприятно на настроението и има положителен ефект върху дихателната система. Редовната консумация на 2 сашета на ден е източник на съставки, които помагат естествено да се успокоят нервите и имат положително въздействие върху правилното дишане и по този начин сънят да бъде качествен.
СЪСТАВ: Маточина (30%), Люспи от елда (10%), Жълт кантарион (10%), Мента (10%), Дребнолистна липа (10%), Шипка плодове, Хибискус цветове, Хмел на шишарки, Арония плодове
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Сложете една филтърна торбичка чай ДЪХ-ГРИКА в чаша и изсипете прясно преварена вода (не вряща вода). Температурата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий. Киснете от 5 до 10 минути. Как да подготвим студена напитка: Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: По една филтърна торбичка, два пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза (2 пакетчета) през деня. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките на чая и при жените по време на бременност и кърмене.
ОПАКОВКА: Пакет 180гр., 60 филтърни торбички, всяка по 3гр.

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 01 февруари, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев