Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Женшен с пчелно млечице флакони

  • Продукт на: TNT - 21

 Задайте въпрос 

6.00лв.

Добави към кошницата:
Комбинацията жен-шен / пчелно млечице е от полза за централната нервна система, мозъка, циркулация, нивото на кръвната захар, възпаления, стрес, умствени и физически способности, депресия, имунната функция, както и кожни заболявания. Китайският женшен с пчелно млечице е една от най-популярните билкови комбинации в Ориента в продължение на стотици години. Пчелното млечице е уникално вещество, което се дава на пчелата-майка от пчелите-работници и е това, което им служи за храна. Пчелите работнички живеят само няколко седмици, докато пчелата майка живее в продължение на много години и се смята че пчелното млечице е възможна причина за това. Шизандра е традиционна билка, която в Китай наричат „плод с пет различни вкуса”. Традиционно се използва за черния дроб, уморени очи, като антиоксидант и адаптоген.
Състав Женшен с пчелно млечице : в 1 флакон / в 2 флаконa 10 ml /20 ml екстракт от корен на женшен ( Panax Ginseng ) 1000 mg /5:1/ 2000 mg /5:1/ пчелно млечице ( Royal Jelly ) 300 mg /600 mg екстракт от плодове на Шизандра ( Fructus Shizandrae ) 100 mg 2000 mg мед, дестилирана вода.
Женшен с пчелно млечице се препоръчва през есента и зимата с цел да се изгради имунитет срещу болестите (грип, настинка). Препоръчителният курс е един месец по 1-2 флакона дневно. През пролетта курсът може да се повтори за тонизиране на организма (при пролетна умора, слабост, безапетитие).
Начин на употреба: 1-2 флакона дневно.
Опаковка: 10 флакона х 10 ml

Продуктът е добавен в каталога на петък 30 септември, 2011.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев