Производители

Партньори

Градинар Варна

Топевид - пикногенол, селен, коензим

  • Продукт на: Siema Vital Kft. , Hungary

 Задайте въпрос 

39.00лв.  27.30лв.
Спестете: 30.0% отстъпка

Добави към кошницата:
Комплекс антиоксидантна защита: Basic (Se) + водоразтворим (пикногенол) + мастноразтворим (Q10). Три доказани активни съставки, въздействащи кумулативно.
Коензим Q10 е ензим, който е от жизненоважно значение за производствените процеси на клетъчна енергия, оптимално функциониране на клетките и е катализатор на някои биохимични процеси. В допълнение, Q10 е благоприятен за засилване на имунната система, подкрепа на мозъка, за забавяне процеса на стареене и при сърдечно-съдови оплаквания. Коензим Q10 осигурява ефективна защита на клетките на кожата срещу ултравиолетовите лъчи. Коензим Q10 се произвежда чрез ферментация с помощта на дрожди. Японската компания Kaneka произвежда високо пречистен CoQ10 от дрожди. Kaneka поддържа репутацията си на лидер в производството на CoQ10 с помощта на уникален производствен процес със силно контролирани параметри за качество.
Пикногенол е уникален екстракт от растение, което произхожда от кората на боровете в юго-западна Франция. Пикногенол е известен като антиоксидант, който защитава клетките от окислително увреждане, причинени от свободните радикали. Свободните радикали са химични вещества, които са създадени от нашия собствен метаболизъм, както и от фактори на околната среда, като например тютюнопушенето, замърсяването на въздуха и излагане на UV светлина. Пикногенол допринася за здравето на сърцето и кръвообращението, кожата, ставите, очите.
Селенът е основен микроелемент и допринася за нормалната сперматогенеза, поддържане на нормални коса и нокти, нормалната функция на имунната система и нормалната функция на щитовидната жлеза, както и за защита на клетките от оксидативния стрес.
Две капсули Topevid съдържат (% RDA): Пикногенол 50 мг (N / A), CO Q10 100 мг (N / A), Селен 150 микрограма (273%) 100% органично свързан селен с висока концентрация
* RDA = препоръчва за дневен прием за възрастни
Дозировка: 1 до 2 таблетки на ден
Предупреждения: Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Регистрационен номер на Topevid в Института по фармация и храни (Унгария) : 13584/2013
Опаковка: 30бр. капсули

Продуктът е добавен в каталога на неделя 11 септември, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев