Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Амигос Амигдалин B17 Dr.Green 60 к. 100 мг

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

31.00лв.

Добави към кошницата:
Амигдалин за първи път е изолиран от горчиви бадеми семена през 1830 г. От 1950 модифицирана форма на амигдалин е на пазара под имената Лаетрил (Laetrile) и витамин B17. Амигдалин е водоразтворимо захарно съединение, присъстващо в над 800 растения. Най-богатият източник на амигдалин са кайсиевите ядки, но се оказва, че това вещество се намира естествено в повече от 1200 различни храни и освен в бадемовите или кайсиеви ядки може да се намери също в дивите къпини, диви боровинки, бъз, чери, нектарини, прасковени ядки, сливи, семки от круши, бамбук, люцерна, евкалипт, маниока, семена и ядки на различни видове плодове, като череши, портокали, ябълки и праскови, както и много сурови ядки. Други храни, които съдържат по-малки количества B17 са ягоди, малини, тиквени семена, черен боб, леща, боб Лима, кашу, макадамия, спанак, кресон, сладки картофи.. Екстрактът от кайсиеви ядки е силен антиоксидант, който допринася за нормалната функция на имунната система. Препоръчва се в допълнение след прилагане на традиционна химио и лъчетерапия. При хора диагностицирани в миналото със злокачествени заболявания, с тежка фамилна анамнеза (история на заболяемост) за онкологични заболявания или за хора с доброкачествени тумори с риск да станат малигнени.
Всяка капсула АМИГОС съдържа 100 мг 98% екстракт от кайсиеви ядки- амигдалин, познат още като витамин Б17.
НАЧИН НА ПРИЕМ: Съществуват различни протоколи на прием на АМИГОС, които са съобразени с общото състояние и целта на адювантния (допълнителен )прием. При пациенти в ремисия, най-често се прилага 1 капсула дневно в продължение на минимум три месеца, два пъти годишно. При пациенти с онкологично заболяване : 2 пъти дневно по 1 капсула с чаша вода за период от минимум три месеца или по препоръка на квалифицирано лице. За тези, които желаят профилактично да приемат АМИГОС, препоръчителната доза е една капсула дневно за период от два месеца, два пъти годишно. Наред с напредване на създаването на нови молекули за химиотерапия, високата честота на онкологичните заболявания налага и нуждата от наличието на комплементарни и съпътстващи основното химио и лъчелечение. Безопасността и ефективността при пациенти под 18 години не е доказана!
Предупреждение: Хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Опаковка: 60 капсули по 100 мг.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 06 юли, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев