Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Тинктура Грип щит

  • Продукт на: BioherbaR Ltd

 Задайте въпрос 

8.30лв.

 Изчерпано 
Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200mgбилки: ехинацея, астрагалус, рейши, бъз цвят; Етанол 66% об./об.
Тинктура Грип щит се препоръчва превантивно преди грипни епидемии. Билките в комбинацията влияят благоприятно върху имунната система. Приложение: Перорално - по 10-20 капки, един до три пъти дневно в 100 мл вода. ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва от бременни, кърмачки и лица под 18 години. Хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.Годност след отваряне на опаковката: 2 месеца
Астрагалусът значително подобрява ефективността на имунната система /изключително мощен имуностимулант/. Стимулира производството на бели кръвни клетки и повишава производството на интерферон в организма, като по този начин увеличава съпротивителните сили срещу вирусни инфекции.
Ехинцея - счита се за един от мощните естествени имуностимулатори - подсилва и укрепва имунната система. Притежава естествени антибиотични свойства. Оказва противовъзпалително и антимикробно действие. Облекчава симптомите на настинка и грип. Ехинацеята ограничава продължителността и тежестта при зачервено гърло, инфекции на ушите и очите. Също така, ехинацеята подпомага за намаляването на симптомите на някои алергии и подсилва оздравяването на кожни рани и възпалителни състояния като херпеси, порязвания, драскотини, циреи, екземи и абцеси. А последните проучвания показват, че профилактичното приемане на Ехинацея, намалява риска от ринит с почти 60 %.
Черният бъз е с широк профилактичен/ терапевтичен ефект поради богатството на състава си – етерично масло, съставено предимно от терпени, флавоноиди – рутин, хиперозид, изокверцитрин, и полифенолни киселини – кафена, хлорогенова и ферулова, както и гликозидни вещества (самбунигрин) с потогонно действие, холин, провитамин А, витамин С, смоли, танини, органични киселини, захари, слузни и дъбилни вещества. Има силен антиоксидантен, имуностимулиращ, антибиотичен и противовирусен ефект. Успешно се използва както за профилактика, така и при заболявания като катари на горните дихателни пътища, пневмонии, бронхити, тонзилити и др.
Гъба Рейши - богата на аминокиселини, витамини, микроелементи, антиоксиданти, ензими, но най-важна роля иматполизахаридите съдържащи се в гъбата Рейши - Бета D-глюкан и ганодермикова киселина - много силен антиоксидант, който редуцира свободните радикали, произвеждани в човешкото тяло под въздействие на вредните външни фактори. По този начин може значително да предотврати развитието на много от изброените по-горе, хронични заболявания.Мощно стимулира имунната система и укрепва организма.
Начин на употреба: Перорално - 10-20 капки, разтворени в 100 ml вода до 3 пъти дневно.
Произведено от "Биохерба Р" ООД /предишно наименование "Българска билка 1893" ООД
Опаковка: 100 ml

Продуктът е добавен в каталога на неделя 19 април, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев