Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Живи витамини Витаслим

  • Продукт на: Vitaslim OOD

 Задайте въпрос 

16.00лв.

 Изчерпано 
Живите Витамини Live Vitamins са единствени по рода си. Те са многократно по-силни от обикновените витамини и дават видими и бързи резултати. Това се дължи на подобрената формула, при която е запазена естествената биоактивност („живота”) на витамините и минералите. Специалната технология на производство на Capsugel) пък гарантира максимално усвояване на полезните вещества в тялото, т.е. още по-добра ефективност.
Vitaslim VITAMINS съдейства за укрепване на имунната система, за поддържането на нормалните функции на щитовидната жлеза и мозъка. Подкрепя зрението и поддържането на нормални нива на кръвна захар и хемоглобин.
Допринася за намаляването на мускулната умора и отпадналост. Активно подпомага метаболизма на хранителните вещества в организма, като осигурява нормалния растеж при децата. Подпомага здравето на косата, кожата и ноктите, както и на костите и зъбите. Оказва благоприятно въздействие върху половото здраве, особено при мъжете. Проявява антиоксидантно действие.
Vitaslim VITAMINS е балансирана формула от витамини и минерали, която подпомага правилното функциониране на всички системи в човешкото тяло. Всяка една съставка има благотворно влияние върху здравето.
Витамин А (ретинол палмитат) – спомага за поддържане на нормалното зрение. Подкрепя здравето и красотата на кожата, косата и ноктите, като подпомага дейността на протеините колаген и кератин. Антиоксидант.
Витамин В1 (тиамин мононитрат) – съдейства за осигуряването на нормален растеж при децата. Допринася за нормализирането на апетита и подпомага обмяната на въглехидратите.
Витамин В2 (рибофлавин) – допринася за нормалния метаболизъм на желязото и подкрепя кръвотворната дейност. Способства нормалното зрение и намаляването на чувството на умора. Подкрепя нормалната неврологична функция и дейността на клетките при оксидативен стрес.
Витамин В3 (никотинамид) – допринася за намаляването на чувството на умора. Подпомага регулацията на функциите на ендокринната, нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система. Подобрява мозъчната функция, допринася за поддържането на кожата и лигавицата.
Витамин В5 (калциев пантотенат) – подпомага дейността на надбъбречните жлези и поддържането в нормални граници на нивата на холестерола и липидите в кръвта. Поддържа функциите на кожата и лигавицата и спомага за забавянето на стареенето.
Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) – подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, костите и паметта. Съдейства за регулиране на холестероловата обмяна. Ценен за поддържането на правилните неврологични функции.
Витамин B9 (фолиева киселина) – подпомага правилната функция на мозъка и кръвотворните функции.
Витамин B12 (цианкобаламин) – подкрепя кръвотворенето, поддържа правилните неврологични функции. Подпомага нормалната дейност на черния дроб. Подкрепя регенеративните функции на клетките.
Витамин С (аскорбинова киселина) – подпомага имунната дейност (особено важно при епидемична обстановка), дейността на сърдечно-съдовата система, очите и кожата. Спомага забавянето на стареенето.
Витамин D3 (холекалциферол) – съдейства за регулиране нивата на калция и фосфора в кръвта и участва при формирането и минерализацията на костите и зъбите.
Витамин E (D-алфа-токоферол) – антиоксидант. Повлиява половите функции и участва в регулацията на образуването на сперматозоиди. Подпомага поддържането на тонуса на кожата и на скелетната мускулатура.
Биотин, Витамин Н (биотин) – спомага за обмяната на веществата, за нормалната мозъчна функция, за растежа на косата и за поддържането на кожата.
Коензим Q10 (убидекаренон) –антиоксидант, спомага за забавянето на стареенето. Осигурява собствена енергия за клетките.
Калций (калциев карбонат) – подпомага поддържането на нормалното здраве на костите и зъбите.
Магнезий (Магнезиев оксид) – допринася за намаляването на умората и за нормалната мускулна функция. Има роля във функциите на мозъка.
Желязо (железен фумарат) – допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин в кръвта. Спомага за нормализирането на преноса на кислород в организма.
Цинк (цинков оксид) – участва в поддържането на здрава коса, кожа и нокти. Подпомага процеса на клетъчно делене. Способства нормалните серумни концентрации на тестостерон.
Флуор (натриев флуорид) – спомага минерализацията на зъбите.
Манган (манганов сулфат) – спомага за образуването на съединителна тъкан. Подпомага насищането на организма с енергия.
Йод (калиев йодит) – способства нормалната функция на щитовидната жлеза и производството на хормони от нея. Подпомага когнитивната и неврологичната функция в тялото.
Мед (меден окис) – съдейства за производството на червени кръвни телца. Подпомага дейността на съединителната тъкан на хрущялите и костите.
Селен (натриев селенат) – допринася за поддържането на здравето на косата и ноктите. Съдейства за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.
Хром (хром III хлорид) – допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Подпомага метаболизма на хранителните вещества.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: За възрастни 1–2 капсули дневно. При деца над 3-годишна възраст – 1 капсула дневно.
ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КАПСУЛИРАНЕ Licaps®
Vitaslim VITAMINS е произведен във Франция по патентована технология Licaps® на Capsugel за влагане на течни растителни екстракти в твърди желатинови капсули. При този процес се елиминира термичната обработка на активното вещество. Това позволява да се запазят полезните му свойства в максимална степен и гарантира бързото и пълното му усвояване от организма.
Желатиновите капсули Licaps® са:
без разтворители;
без консерванти;
без глутен;
без захар;
без ГМО.
СЪСТАВ:
Препоръчвана доза за дневен прием от 1 капсула / 2 капсули (% RDA*):
Калций (Калциев карбонат) 60/120 mg (15)
Витамин C (Аскорбинова киселина) 40/80 mg (100)
Магнезий (Магнезиев оксид) 28/56 mg (15)
Витамин В3 (Никотинамид) 8/16 mg (100)
Желязо (Железен фумарат) 7/14 mg (100)
Витамин Е (D-Алфа-токоферол) 6/12 mg алфа-ТЕ (100)
Коензим Q10 (Убидекаренон) 5/10 mg (**)
Цинк (Цинков оксид) 5/10 mg (100)
Витамин В5 (Калциев пантотенат) 3/6 mg (100)
Флуор (Натриев флуорид) 1,78/3,56 mg (100)
Манган (Манганов сулфат) 1/2 mg (100)
Витамин В2 (Рибофлавин) 0,7/1,4 mg (100)
Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид)
0,7/1,4 mg (100)
Витамин В1 (Тиамин мононитрат) 0,55/1,1 mg (100)
Мед (Меден оксид)
0,5/1 mg (100)
Витамин А (Ретинил палмитат) 400/800 µg RE (100)
Витамин В9 (Фолиева киселина) 100/200 µg (100)
Йод (Калиев йодид) 76/152 µg (100)
Селен (Натриев селенат) 27/54 µg (100)
Биотин (Биотин) 25/50 µg (100)
Хром (Хром III Хлорид) 20/40 µg (100)
Витамин D3 (Холекалциферол) 2,5/5,0 µg (100)
Витамин В12 (Цианкобаламин) 1,3/2,6 µg (104)
Помощни вещества: антиоксидант – лецитин (фосфатидил холин), слънчогледово масло.
* Препоръчителен дневен хранителен прием за възрастни.
** Не е установен препоръчителен дневен хранителен прием.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не са известни. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).
30 капсули
ПРОИЗВЕДЕНО ОТ: CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ за Витаслим ООД, България

Продуктът е добавен в каталога на сряда 11 март, 2015.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев