Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

АЛ БАЛАНС

  • Продукт на: Avangard pharma

 Задайте въпрос 

24.90лв.

 Изчерпано 
АЛ Баланс е екстракт, в който е стандартизиран до 95 % куркумин. Куркуминът, който има много полезни свойства е основният биоактивен компонент на жълтия прах куркума. Той помага за намаляване на възпалението и дискомфорта в ставите, потиска метаболизма на арахидоновата киселина и подпомага отделянето на стероидни хормони, мощен антиоксидант.
Джинджифилът помага за разграждането на мазнините, поддържа чревната флора в здравословно състояние, и така спомага за облекчаване на болките в храносмилателния тракт и подуването на корема. Той стимулира храносмилането, понижава нивата на холестерола, стимулира кръвообращението, поддържа чревните мускули в добро състояние, намалява гаденето, укрепва сърдечносъдовата система.
Бромелаин е естествен фермент смесица от ензими, който разгражда мазнините и протеините, намиращ се единствено в стъблото и плода на ананаса. Той е подходящо средство при възпаление на ставите може да помогне за повишаване на имунитета и подобряване на храносмилането при хора, които нямат достатъчно собствени храносмилателни ензими. Бромелаин намира приложение при спортни травми, травми от инциденти, силно натъртване артрит, синузит, тромбофлебит, проблеми на храносмилателната система, постоперативно лечение, интерстициален цистит, инфекции на пикочния тракт, хронична венозна недостатъчност, хемороиди, подагра, увеличена простата и простатит, автоимунни нарушения, улцерозен колит.
Хранителна добавка! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. ТАЗИ ДОБАВКА НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ХОРА, АЛЕРГИЧНИ КЪМ НЯКОЯ ОТ СЪСТАВКИТЕ, СТРАДАЩИ ОТ ЯЗВА НА СТОМАХА, ЖЛЪЧНИ КАМЪНИ ИЛИ ЗАПУШВАНЕ НА ЖЛЪЧНИТЕ ПЪТИЩА, КАКТО И ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВЗЕМАТ ЛЕКАРСТВА ЗА РАЗРЕЖДАНЕ НА КРЪВТА.
60 капсули

Продуктът е добавен в каталога на петък 18 юли, 2014.

Copyright © ЕТ Стефан Баев