Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Гастринал Комплийт Фарма

  • Продукт на: COMPLETE-PHARMA CO., LTD.

 Задайте въпрос 

21.40лв.

 Изчерпано 
Complete Pharma Gastrinal спомага за нормализиране контрола на нервната система върху секретите на храносмилателната система, за намаляване на възпалението на храносмилателния тракт, което се проявява при гастрит и стомашни язви, като се подтиска растежа на хеликобактер пилори, успокоява увредените и възпалени лигавици на храносмилателния тракт.
Състав: Гама оризанол (Gamma oryzanol) 60 mg; Екстракт от корен на Бяла Ружа (Marshmallow root extract) 10 mg; Екстракт от Джинджифил (Ginger root extract) 60 mg; Екстракт от корен на Женско биле (Licorice root extract) 50 mg; Ен Ацетил Цистеин ( N-Acetyl Cysteine -NAC) 60 mg; Екстракт от цветове на Лайка (Chamomile flower extract) 20 mg; Екстракт от Оранжев корен (Goldenseal extract) 15 mg; Eкстракт от стебло на кафяви морски водорасли Бледърек (Bladderwrack stem extract) 10 mg; Екстракт от кора на Хлъзгав бряст (Slippery Elm Bark) 10 mg; Екстракт от Алое Вера (Aloe vera extract) 20mg; L-Глицин (L-Glycine -FCCIV) 15 mg
Дозировка: По 6 таблетки на ден, по време на хранене. Приемат се в период от 20 дена, като се редува с 10-дневна почивка.
Забележка: Продукта е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба. Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката.
Опаковка: Блистер 30 таблетки

Продуктът е добавен в каталога на петък 24 март, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев