Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Гастро-Грика чай

  • Продукт на: GRYKOPOL - Poland

 Задайте въпрос 

18.00лв.

Добави към кошницата:
Чаят Гастро-Грика е насочен за подкрепа на храносмилателната система. Той подпомага абсорбцията на приетата храна и вода, чрез пълноценно храносмилане и усвояване на хранителните вещества, необходими за правилното функциониране на организма с помоща на отделените храносмилателни сокове и ензими, съдържащи се в него. Лайката има положителен ефект върху здравето на храносмилателната система, храносмилането и метаболизма на мазнините. Живовляк листа има положителен ефект върху правилното функциониране на червата и запазва тяхния микробен баланс. Женското биле корен има положителен ефект върху здравето на храносмилателната система. Редовната консумация на 2 сашета на ден може по естествен начин да има положително въздействие върху правилното функциониране на храносмилателната система. Gastro-Gryka е с отличен вкус и аромат, предпочитана алтернатива на ежедневната консумация на чай, кафе и сокове.
Състав: Бял трън, Шипка плодове, Женско биле корен (10%), Люспи от елда (10%), Живовляк листа (10%), Градински чай, Лайка (10%), Арония плодове, Хибискус цветове (5%).
Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Начин на приготвяне: Сложете една филтърна торбичка чай ГАСТРО-ГРИКА в чаша и изсипете прясно преварена вода (не вряща вода). Температурата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий. Киснете от 5 до 10 минути. Как да подготвим студена напитка: Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали.
Начин на употреба: По една филтърна торбичка, два пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза (2 пакетчета) през деня. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките на чая, и при жените по време на бременност и кърмене.
Съхранение: Продуктът трябва да се съхранява на сухо място в затворен съд, без достъп на светлина, извън обсега на деца.
Опаковка: Пакет 180гр. , 60 филтърни торбички по 3гр.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 13 юни, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев