Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Бифидус Буроф

  • Продукт на: Bouroff EOOD

 Задайте въпрос 

13.00лв.

Добави към кошницата:
Бифидубактериите са от основните бактерии, които съставляват флората на дебелото черво при бозайници. Някои щамове на бифидобактерии се считат за важни пробиотици и се използват в хранително-вкусовата промишленост, като могат да упражняват редица полезни ефекти върху здравето, включително регулиране на чревната микробна хомеостаза, инхибирането (лат. инхибео - задържам, спирам) на патогени и вредни бактерии, които се заселват и / или инфектират чревната лигавица, модулирането на локални и системни имунни отговори , производството на витамини и биоконверсията на редица хранителни съединения в биоактивни молекули. В продукта са комбинирани различни щамове бактерии изолирани от природни източници от екологично чисти райони на България. Действа благоприятно върху дейността на стомашно – чревния тракт и елиминирането от организма на редица токсични вещества, спомага за добро храносмилане и усвояване на храната, за подобряване свежестта на кожата и тонуса на целия организъм. Бифидобактериите са естествен пробиотик.
СЪСТАВ НА ЕДНА КАПСУЛА: Бифидубактерии (Bifidobacterium SSP/ 7.9х 10⁹ CFU/g/) - 200 mg и лактоза. Препоръчваната дневна доза от три капсули съдържа: Бифидубактерии (Bifidobacterium SSP/ 7.9х 10⁹ CFU/g/) - 600 mg и лактоза.
СЪСТАВ НА КАПСУЛАТА: желиращ агент - желатин.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: по 1 капсула 3 пъти дневно, по време на хранене.
Хранителна добавка! Хранителната добавка не е подходяща при индивидуална непоносимост към съставните вещества.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
60 твърди желатинови капсули

Продуктът е добавен в каталога на неделя 24 май, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев