Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Рамкодорм Рамкофарм

  • Продукт на: RAMCOPHARM LTD

 Задайте въпрос 

10.50лв.

Добави към кошницата:
Капсулите Рамкодорм съдържат комбинация от мелатонин 3мг, 5-хидрокситриптофан и растителни екстракти от пасифлора, лайка и маточина. Те спомагат да се намали времето за заспиване, за увеличаване общото време на сън и подобряване качеството на съня. Подходящи са при безсъние, причинено от нервно напрежение и стрес, промяна на часовите зони или работа на смени, напредване на възрастта и други фактори.
Състав на Ramcodorm: Сух екстракт от маточина 100mg, сух стандартизиран екстракт от пасифлора 50mg, 5-hydroxi-tryphtophane 98% - 30mg (Griffonia simplicifolia), мелатонин 3mg, сух екстракт от лайка 20mg. Пълнители: микрокристална целулоза, целулоза на прах, магнезиев стеарат.
Дозировка: Препоръчителната дозировка е по 1 капсула вечер, приета с чаша вода, половин час преди лягане. При необходимост могат да се приемат по 2 капсули. За постигане на добър ефект се препоръчва редовен прием вечер в продължение на 3-4 седмици.
Предупреждения: Рамкодорм е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Рамкодорм не трябва да се използва от деца, бременни и кърмещи жени.
Съхранение: На място, защитено от пряка слънчева светлина и влага при температура 15-30° С.
Опаковка: 30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на петък 21 април, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев