Стабилизиращи детски стелки PEDAG - BANBINI

  • Модел: 192
  • Произведено от: Pedag, Schelchen

 Задайте въпрос 

29.00лв.

Добавяне в количката:
Детските стелки Pedag Bambini Arch Support подпомагат здравословното развитие на краката на детето. Първите стъпки, които то предприема в живота си може би са най-трудните, но те са и най-вълнуващи за всички. Когато децата ни започнат да ходят на по-дълги разстояния е важно да се стабилизираат малките крака, да има добра фиксация и сцепление с обувките и да предпазва крака и глезена от усукване. Поставят се така, че да стигат до основата на пръстите, не до върха.
Познат в цяла Европа, Азия, Австралия и в САЩ, Pedag е известен с използването на висококачествени естествени материали, анатомично правилни ортези, комфорт за спокоен начин на живот.
Горната повърхност е направена от естествени, абсорбиращи материали, които осигуряват надеждна хигиена и позволяват стелката да диша вътре в обувката. Запазва крака в естествена и балансирана позиция. Активно защитава глезенната става. Противодейства на деформация на надлъжната арка като по този начин ефективно предотвратява развитието на плоски стъпала.
Материалът е гъвкав и адаптивен този начин укрепва мускулите апарат на стъпалото. Стелката също помага да се предотврати създаването на „splay feet” – деформация на напречен свод. Напречният свод на стъпалото изчезва и предната част на стъпалото е разширена. В резултат на това стъпалото не може да носи теглото на тялото и това причинява много силна болка и образуването на мазол в метатарзалната част на ходилото. В същото време ходилото на краката е гъвкаво и се адаптира към формата на стелкта. Това позволява на мускулите на краката, да се развият и да станат силни. Повърхността на стелката е направена от естествена волска кожа, която позволява на крака да диша и по този начин да поддържа крака на детето сух.
Размери: 22/23 24/25 26/27 28/29 30/31 32/33 34/35

Copyright © Естетик гардън ЕООД