Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

911 + Живокост масажен гел-балсам за тяло

  • Продукт на: ТВИНС ТЭК-РОССИЯ

 Задайте въпрос 

10.50лв.

 Изчерпано 
Живокост гел-балсам за се препоръчва като допълнение при лечението на ставни заболявания: остеохондроза, радикулит, артроза, артрит, подагра. За масаж на гърба, раменете, кръста, врата и колената - стимулира регенерацията на повредена тъкан, намалява подуването и мускулни спазми. Хондроитин спомага за възстановяване хрущялните повърхности на ставите и гръбначния стълб, за намаляване на дегенеративни промени в ставите, подобрява мобилността, стимулира регенерацията на хрущялната тъкан. Глюкозаминът повишава способността на организма да произвежда колаген, необходим за възстановяване на ставите, има противовъзпалителен ефект. Витамини В1 и В6 способстват за ускоряване на регенеративните процеси в нервната тъкан.
Активни компоненти: Ралица, хондроитин, арника, глюкозамин, стаен жен-шен, бял оман, масло от евкалипт, ментол, витамини В1 и В6.
Начин на употреба: Нанася се с кръгови масажни върху областта на ставата или болезненото място 2-3 пъти дневно с кръгови движения, докато напълно се абсорбира.
Предупреждения: Не използвайте при индивидуална непоносимост към отделни компоненти, някоя от съставките, открити рани и ожулвания. Да не се използва при деца.
100ml

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 03 ноември, 2008.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев