Производители

Партньори

Градинар Варна

ОСТЕО-МАСТЕР

  • Продукт на: Siema Vital Kft. , Hungary

 Задайте въпрос 

15.35лв.

Добави към кошницата:
Активните вещества нa Oстео Maстер (калций, магнезий, D- и К- витамини) допринасят за поддържането на здрава костна структура. Това са четирите стълба за здравето на костите. Защо е необходимо координираното въздействие на четирите вещества за здравето на костите и сърдечно-съдовите заболявания? За да може калцият да има благотворен ефект в човешкото тяло, трябва да се приема заедно с витамини D3 и К2 и магнезий. Osteo Master е с високо съдържание на витамин К2 и витамин D3. Качество: кристали MenaQ7 (95% чистота, мин 99.5% МК-7, 100% транс форма). MenaQ7® e регистрирана търговска марка на NattoPharma, Норвегия.
Състав в една таблетка (% RDA)*: витамин К2 (Менахинон-7) 100 µg (133%), вит. D3: 50 µg (1000%), калций 120 mg (15%), магнезий 60 mg (16%). Други съставки: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, карбоксиметилцелулоза натрий, хидроксипропил метил целулоза, талк, стеаринова киселина. Не съдържа ГМО, алергени, захар, сол, нишесте, лактоза, глутен, синт. подправки, оцветители, консерванти.
* RDA е Препоръчителен дневен прием за средностат. възрастен
Дозировка: 1 таблетка дневно. Tегло нето: 33 гр.
Предупреждения: Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Бременни или кърмещи жени, както и пациенти, приемащи продукти, които оказват влияние върху съсирването на кръвта, да се консултират с лекар преди употреба.
Регистрационен номер на Остеомастер в Института по фармация и храни (Унгария) :17482/2016
Опаковка: 30 таблетки

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 11 септември, 2017.

Copyright © ЕТ Стефан Баев