Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Crevil балсам с глюкозамин и етерични масла

  • Продукт на: Crevil Cosmetics & Pharmaceuticals Germany GmbH

 Задайте въпрос 

12.00лв.

Добави към кошницата:
Глюкозамин е основният градивен елемент за укрепване на съществуващите структури на съединителната тъкан и за подобряване на механизма за производство на нов колаген в ставите. В този крем на немската марка Кревил комбинацията от глюкозамин с конкретни етерични масла насърчава и ускорява абсорбцията му главно в ставните зони, в резултат на което се подкрепят гъвкавоста и подвижноста на ставите. Регенерира клетките на кожата. Дори присъствието на камфор осигурява силно болкоуспокояващо и противовъзпалително действие върху ставите с бързи и видими резултати. Специфичната форма N-ацетил-6-фосфат глюкозамин е уникален източник на регенериране на кожата, води до производството на хиалуронова киселина и поддържа производството на гликозаминогликани. Гликозаминогликани са вещества, които подпомагат поддържането и подкрепата на колаген и еластин. Основната роля на гликозаминогликани е да поддържат и подкрепят колагена, еластина и тургора в клетъчните пространства и да запази протеиновите влакна в баланс и пропорция. Глюкозаминогликаните имат противовъзпалително и болкоуспокояващо действие.
Целта на хрущяла е да се намалят критичните натоварвания, като се гарантира приплъзване на съвместните повърхности, за да няма големи търкания.
Активни съставки: глюкозамин, етерично масло от евкалипт, етерично масло от смърч, камфор Глюкозамин, масло от евкалипт, метилсалицилат, камфор и капсицин.
Бързо и ефективно глюкозаминът се усвоява през кожата, което го превръща в идеалната активна съставка за възстановяване на съединителната тъкан в кожата и ставите, като заедно с това намалява болките в тях. Той стимулира производството на синовиална (смазваща) течност в ставните капсули, осигурява гладкото движение на ставите, а в същото време служи и като градивен материал на хрущялната тъкан. Метилалицилат се абсорбира бързо през кожата и има аналгетично действие – използва се широко като средство за облекчение на мускулни и ставни болки. Локално приложен, капсицина оказва ревулсивен ефект, има затоплящо и силно обезболяващо действие. Маслото от смърч също оказва затоплящ ефект и заедно с евкалиптовото и камфоровото масло са полезни при облекчаване на ставни болки в резултат на ревматизъм и артрит.
250 мл. мехлем

Продуктът е добавен в каталога на петък 31 юли, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев