Производители

Партньори

Градинар Варна

Магнезиево олио

5.00лв.

Добави към кошницата:
Магнезият Зехстайн Оригинал допринася за поддържането на костите и нормалното функциониране на мускулната и нервната системи, за намаляването на чувството на отпадналост и умора, електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини, участва в процеса на делене на клетките. Магнезиевото олио е ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма. Освен това оказва благоприятно влияние като подобрява кръвообращението и улеснява движението в блокираната зона.
Състав/Съдържание: магнезиев хлорид MgCl231%, чиста вода и микроелементи от дъното на древното море(MgSO4, KCI,NaCI,CaCI2,Br). Добива се на 1600м. дълбочина директно от земните недра.
Начин на приложение: Нанесете върху кожата и разнесете. За максимален ефект, препоръчваме да престои върху кожата възможно най-дълго. При по-чувствителна кожа преди намазване да се разреди с равни части вода. Намазва се кожата и се разтрива, като се оставя да изсъхне на въздуха. Не е необходимо допълнително измиване или изплакване. Ако при прилагане усетите парене или сърбеж по кожата можете да избършете намазания участък с намокрена с вода кърпа, а после със суха кърпа. В случай на наранена кожа, олиото може да предизвика парене.
Максимална препоръчителна дневна доза - 5мл. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се пази от контакт с очите и от малки деца.
Съхранение: На хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.
Нетно тегло: 100ml e
Производител: "Брейк клатч партс" ООД

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 09 март, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев