Руски мъжки корен (Мужик корен, Молочай Палласа)

25.20лв.  20.16лв.
Отстъпка: 20%

Добавяне в количката:
ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ КОЛИЧЕСТВА!
Руски мъжки корен (Мужик корен, Молочай Палласа)
Смята се, че полезните свойства на корен в главната си част се дължат на съдържанието на гликозиди, алкалоиди, смоли, танини, фитостероиди и витамин С. Euphorbia Pallas расте в Източен Сибир. Корените се събират през есента и съдържат големи количества селен. Поради това, екстракти от растението стимулират кръвообразуването. По този начин тинктурата от руски мъжки корен Euphorbia Pallasii е благоприятна във всички форми на анемия, както и за възстановяване след облъчване и химиотерапия при раково болни пациенти с левкемия. Смята се, че антитуморния ефект от Мужик корен (Мъжки корен), е поради способността му да подпомогне имунната система. Във връзка с това коренът е показан за ранна превенция на всяко заболяване. Благоприятен е и за пикочно-половата система и кожата.
Съдържа водно-спиртен извлек от билката Euphorbia pallasii (Мужик корен (Мъжки корен), Молочай Паллас)
Начин на употреба: По 1 капка на гладно или 30 минути преди хранене сутрин и на обяд във вода или друга течност (за предпочитане негорещ чай).
Всеки ден дозата се увеличава с по една капка на прием в продължение на 20 дни до достигане на 20 капки сутрин и 20 капки на обяд. След това дозата се намалява с по една капка дневно по обратния ред до изчерпване на количеството!
След един месец почивка схемата се повтаря.
Срок на годност 05.2025.
Производител: Съни Ямбол, България
20 мл

Copyright © Естетик гардън ЕООД