Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Ренохелп М

  • Продукт на: "Doych" LTD

 Задайте въпрос 

Ренохелп М (на Дойч ЕООД) е благоприятен при хронични бъбречни заболявания като пиелонефрити, гломерулонефрити, при метаболитни заболявания като подагра и диабетна нефропатия, при хронична бъбречна недостатъчност( в начален и напреднал стадий) , при хронични бъречни увреждания, при инфекции на отделителната система (цистит), както и при бъбречни увреждания по време и след химиотерапия. Подходящ е за употреба от хора, предразположени към образуване на камъни в бъбреците. Допринася за поддържане на нормалните нива на общия холестерол и триглицеридите. Комплексът има изразен имуномодулиращ и антиоксидантен ефект.
Състав: Сух екстракт от леспедеза капитата /Lespedeza Capitata/, сух екстракт листа от бреза /Betula sp./, сух екстракт червена боровинка /Vaccinium vitis-idaea L/. Спомагателни вещества: вива пур, инулин (фибри), старч, магнезиев стеарат, талк.
Указание за употреба и дозировка: 3 таблетки дневно половин час преди хранене с 200ml вода. При определени напреднали състояния, дозата може да бъде завишена до 4 таблетки дневно, след консултация с лекар, без да бъде превишавана. Ренохелп М може да се използва в доза от 2 таблетки дневно за бъбречни нарушения при употреба на нефротоксични продукти. Подходящ е за продължителна употреба. Препоръчително е приемът на Ренохелп М да бъде съчетан с нискобелтъчна диета.
При поява на нежелани реакции, приложението на продукта трябва да се прекрати. Диетична храна. Не е подходяща за употреба като единствен хранителен източник. Продуктът трябва да се използва като част от балансирана диета, съчетана със здравословен начин на живот. Продуктът трябва да се използва под медицинско наблюдение. Да не се приема от бременни жени, кърмачки и деца до 12-годишна възраст. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца. Не е предназначен за парентерална употреба. Не съдържа глутен и не е противопоказен за диабетици.
Опаковка: Кутия с 30 филмирани таблетки

Продуктът е добавен в каталога на събота 31 януари, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев