Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Допелхерц актив Хепабаланс

  • Продукт на: DOPPELHERZ - Queisser Pharma GmbH & Co

 Задайте въпрос 

28.00лв.

 Изчерпано 
Хепабаланс е комплекс от естествени съставки, които благоприятстват чернодробната функция и храносмилателната дейност - Артишок и Бял трън. Хранителна добавка. Естествен източник на Силимарин и Цинарин.
Проучванията показват, че Артишок може да помогне за поддържането на нормални нива на холестерола, за подпомагане на нормалната функция на черния дроб и подпомагане на храносмилането. Артишок е без мазнини, без холестерол, ниско въглехидратна, богата на фибри и високо антиоксидантна храна, която помага за храносмилането и подпомага черния дроб и жлъчката, перисталтиката на червата, като по този начин помага при запек.
Белият трън се използва като лекарство в продължение на 2000 година, най-често за лечение на чернодробни заболявания и жлъчния мехур. Silymarin идва от семената на бял трън и се смята за най-активната част от бял трън. Термините "бял трън" и "силимарин" често се използват взаимозаменяемо. Силимаринът се свързва със свободните радикали в чернодробните клетки и редуцира неблагоприятното влияние на токсични вещества, резултат от алкохол, тютюнопушене. Стимулира регенеративните функции на чернодробните клетки, стимулирайки синтеза на фосфолипиди и протеини в хепатоцитите.
Начин на прием: По 3 капсули дневно по време на хранене, с достатъчно течност.
Съдържание в 1 капс. / 3 капс. DOPPELHERZ AKTIV HEPABALANCE:
Сух екстракт от плодове на бял трън (25-40:1) 50 мг. / 150 мг.
(Silybum marianum), съдържащ силимарин, еквивалентен на плодове от бял трън 1250 - 2000 мг / 3750 - 6000 мг.
Сух екстракт от листа на Артишок (5,8 – 7,5:1) 25 мг. / 75 мг.
(Cynara scolymus), еквивалентен на листа от артишок 145 - 187.5 мг. / 435 - 562.5 мг.
Внимание: Да не се приема в случай на известна алергия към някоя от съставките, както и в случай на запушване на жлъчните пътища. При прекомерна употреба може да се наблюдава лек лаксативен ефект. Бременни жени, кърмещи майки и деца под 12 години не трябва да използват продукта. Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 11 май, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев