Производители

Промоции  [още]

Кимион черен 60 капсули
Кимион черен 60 капсули
16.90лв.  10.14лв.
Спестете: 40.0% отстъпка

Партньори

Градинар Варна

Често задавани въпроси

Как да намеря продукт?

Ако търсите конкретен продукт или някаква характеристика /например „пърхот“/ използвайте търсачката на сайта (горе в дясно), като напишете дума или част от нея и натиснете Enter, или като кликнете на бутона "Намери". Можете също да използвате опцията за разширено търсене.

Дължа ли някакви други такси?

Не. Клиентът заплаща цената на продуктите и цената за доставка, които са включени в цената на поръчката до адрес или до офис на куриера. По Ваше желание можете да изберете доставката да бъде за Ваша сметка. Моля, прочетете "Цена на доставката & Рекламации" за да си изясните подробностите.

Има ли минимална стойност на поръчката?

Не.

Мога ли да заплатя на куриера при доставка?

Да.

Мога ли да заплатя дължимата сума по банков път?

Да, след като ни уведомите, че предпочитате да платите по друг начин ще се свържем с Вас и ще го уточним. Само при плащане в брой на куриера пратката ще тръгне веднага. При друг начин на плащане се изчаква получаването на плащането.

Трябва ли да се регистрирам?

Не е задължително, но като регистриран потребител, вие ще можете да следите историята на вашите поръчки, да пазарувате по-бързо и лесно, да променяте своите данни и адреси за доставка.

Колко ще ми струва доставката?

Отговор на този въпрос ще намерите в Обслужване на клиенти - Доставка & Рекламации .

Цените с начислено ДДС ли са?

Да, цените при нас са с начислено ДДС.

Не виждам къде в поръчката да отбележа размера. Имат ли размери и къде да ги отбележа?

По принцип когато има опции за избор се появява падащо меню. Ако все пак се налага уточнение можете да го отбележите като забележка в хода на поръчката. Така или иначе ще Ви се обадим и може тогава да се уточни.

Правите ли доставки и за чужбина?

Ако желаете да поръчате за чужбина, направете поръчка или запитване. Ние ще се свържем с вас, за да ви информираме за цената на поръчката, възможните начини на плащане и срока за доставка. За Румъния, Унгария и Гърция изпращаме с наложен платеж.

Как да поръчам?

Добавете продукти във вашата кошница. Натиснете бутона Поръчай под кошницата и следвайте процедурите На следващите екрани, корекции и избор на адрес за доставка и начин на плащане.

Стоките, които предлагате, нови ли са или втора употреба?

Всички стоки, които предлагаме са чисто нови. Ние не предлагаме продукти втора употреба.

Издавате ли фактури за стоките?

Издаваме фактури по ЗЗДДС (данъчни фактури) за направените поръчки. Ако желате фактура, въведете данните на фирмата в коментара към поръчката си.

Мога ли да поръчам по телефона?

Да.

Къде се съхраняват моите лични данни, които въвеждам при регистрацията си и кой има достъп до тях?

Личните данни на нашите клиенти се съхраняват в добре защитена база данни и до тях има достъп само екипът, който се занимава с обработката на поръчките. Информация за личните данни не се дава на трети лица по никакъв повод и предлог. Тези данни се използват от нас за доставка на поръчаната стока.

Kакво да направим ако опаковката на стоката външно видимо е повредена?

Когато опаковката на пратката е видимо наранена преди да я приемете и подпишете товарителницата се прави протокол, подписан от представителя на куриерската фирма.

Как мога да платя?

Начините за плащане са 2:

- В брой при доставка. В този случай плащате на куриера сумата на продукта и доставката, за която предварително сте били информирани.

- Ако желаете по банков път ще Ви изпратим допълнително информация.

Имате ли магазин в София?

Не.

Copyright © ЕТ Стефан Баев