Разширени вени, хемороиди

Промоции за месец октомври

Масажен гел Венолгон 911
Масажен гел Венолгон 911
6.40лв.  5.76лв.
Спестете: 10.0% отстъпка
Конски Кестен и Троксерутин Гел-балсам за тяло
Конски Кестен и Троксерутин Гел-балсам за тяло
6.50лв.  5.53лв.
Спестете: 15.0% отстъпка
Спасатель® Венофорт
Спасатель® Венофорт
5.90лв.  5.02лв.
Спестете: 15.0% отстъпка
Copyright © ЕТ Стефан Баев