тел. за връзка 052/379593; 0898/430101

Партньори

Приятели

ХОНДРОИТИН, ГЛЮКОЗАМИН, КОЛАГЕН - ЯПОНСКАТА ТАЙНА


40.00лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Колагенът е най-често срещаният протеини при хора и животни и се намира в костите, зъбите, сухожилията, хрущялите и други тъкани . Има около 28 вида колаген. Колаген тип II е един от основните компоненти на хрущяла, който покрива краищата на костите. В комбинация с глюкозамин и хондроитин сулфат се използва за подкрепа на мобилността на ставите, гъвкавост и превенция на дегенеративни ставни усложнения.
Нови научни изследвания на колаген показват, че той може действително да помогне за значително намаляване на болката, включително сутрешна скованост при пациенти с остеоартрит и ревматоиден артрит, за забавяне прогресията на артрита. Високите дози Хондроитин, Глюкозамин и Колаген спомагат за бързо възстановяване на обема на движение и благоприятно повлияване на опорно - двигателния апарат.
Начин на употреба: по 1-2 прахчета дневно се разтварят във вода или любима напитка.
Състав: Хондроитин 1100 mg (добит от хрущяла на акула), Глюкозамин 1000 mg (добит от раци и скариди), II тип Колаген 540 mg, помощни вещества: декстрин, соев изофлавон.
Опаковка: 30 прахчета х 2.2 g
  • Продукт на: TNT - 21

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 17 октомври четвъртък, 2013.Content Изгодни предложения за деня, валидни до изчерпване на количествата и кодове за отстъпки ще се публикуват тук