тел. 052/379593; 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Кафе VitaGold с малинови кетони натурална формула


10.50лв.

 Изчерпано 

  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Кафе VitaGold с малинови кетони за изгаряне на мазнините е с активни съставки - инстантно кафе плюс формула с четири синергично действащи съставки -малинови кетони, синетрол /екстракт от червен портокал, грейпфрут и гуарана/, зелено кафе, хром. Спомага за изгаряне на мазнините, натрупването на нови и за намаляване на апетита.
-Малиновите кетони са основните химични съединения, които дават на малините уникално приятния вкус и за които се смята, че може да помогнат за намаляване на теглото, за обмяната на веществата и ограничаване на затлъстяването в организма и за подобряване растежа на косата.
- Sinetrol®xpur / екстракт от цитруси+гуарана/– патентована френска формула с доказано клинично действие. Повишава метаболизма и изгарянето на мазнините
- Зелено кафе – високо съдържание на хлорогенова киселина, която: гори мазнините, потиска апетита и е мощен антиоксидант.
- Хром – изключително важен микроелемент за правилната обмяна на въглехидратите. Намалява количеството на мастната тъкан и увеличава мускулната маса.
Активни съставки: 1 пакетче съдържа: инстантно кафе 2584mg, малинови кетони 233mg, синетрол 21mg, зелено кафе 5mg, хром 55mcg.
Дозировка: По 1 пакетче дневно. Съдържанието на едно пакетче се разтваря в кафена чаша топла вода.
Предупреждения: Вита Голд кафе за идеална фигура е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Опаковка: 10 сашета /прахчета/ х 2.85 гр.
Производител: VITA GOLD , България
  • Продукт на: Vita Gold

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 04 май понеделник, 2015.Content Изгодни предложения за деня, валидни до изчерпване на количествата и кодове за отстъпки ще се публикуват тук