Акция Хиалурон

Само днес 03.02.2017 продуктите на Dr. Green: Интензивен хидратиращ серум с хиалуронова киселина, крем за лице с хиалуронова киселина и хиалуронова киселина 30 капсули са с 25% отстъпка от редовната цена.

 

 

Неработни дни септември

Във връзка с националния празник – Независимостта на България, неработни дни са 23 и 24 септември (петък и събота).
Почивните дни 5 и 23 септември (понеделник и петък), ще бъдат отработени от офисите ни в съботите 10 и 17 септември, с работно време от 9 до 18 часа.
Доставката на пратки ще става по следния график: Пратки, приети на 21 септември (сряда), ще бъдат доставени на 22 септември (четвъртък, за пратки до адрес).
На 22 септември (четвъртък), офисите на Еконт ще бъдат с работно време от 9 до 14 часа (за пратки до офис).

Екстракт от грейпфрут

Екстрактът от грейпфрут подкрепя имунната система и е отличен антиоксидант с антимикробни качества, което означава, че подпомага организма срещу бактерии, вируси, гъбички и паразити. Хранителна добавка, съдържаща екстракт от грейпфрут допълва хранителния режим с естествени, извлечени от грейпфрута биофлавоноиди и витамин С. Произвежда се единствено от плодове от сертифицирани биологично отглеждани екологични култури. Основната полза е неговата алкална природа (здравословно ниво на рН). Функциите на човешкото тяло работят най-добре в алкална среда, тъй като в нея добрите бактерии виреят и лошите бактерии умират. Рак и други болести не са в състояние да оцелеят в по-алкална среда. Други предимства на екстракта от грейпфрут са: спомага за драстично намаляване продължителността на настинки и грип, за освобождаване на токсините от тялото, за премахване на стрептококи в гърлото, благоприятен при болки в стомаха, проблеми с храносмилането и диария. Витамин С помага за правилното функциониране на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес. Той допринася за намаляване на умората и отпадналостта и помага при регенерацията на редуцираната форма на витамин Е. Консумацията на витамин С е особено важна в периоди на повишена честота на настинки и грип.

Промоция Вердин

До края на месец Август или до изчерпване на количествата при покупка на 3 бр. Verdin Черен дроб получавате още 1 бр. безплатно. Пак до края на месец Август или до изчерпване на количествата при покупка на 3 бр. Вердин Ензим  получавате още 1 бр. безплатно. Промените става ръчно от оператор.